Miskraam gehad?

coach sessie zevenbergen


Vind je het lastig om je leven weer op te pakken na je miskraam? Je begrijpt jezelf niet, het was maar een miskraam, toch?

Elk verlies heeft recht op zijn eigen verdriet.

Of dit nu groot of klein is. Je mag jezelf tijd geven om te rouwen in welke vorm dit rouwen ook is.

Wat we gaan doen

Je hooggevoeligheid maakt dat niet elke vorm van therapie bij je aansluit. Daarom zijn de sessies speciaal afgestemd op wat het beste past bij je, zodat je opnieuw blij, krachtig, energiek gaat voelen. En je miskraam een ervaring is waar je met liefde op terugkijkt.

Of je verlies recent of langer geleden is, maakt niet uit. Elk moment is goed om te verwerken.

Wat Anja over de Rejoyce Xpress zegt:

Anja: Op 2 juni ben ik bevallen van mijn doodgeboren zoon Kevin. Dit op zich was natuurlijk al verschrikkelijk maar ik werd in het ziekenhuis totaal aan mijn lot overgelaten. Sindsdien werd Kevin elke nacht (vanaf ongeveer een maand voor zijn geboortedag) in mijn dromen opnieuw geboren.

Ik ben aan de slag gegaan met de RejoyceXpress methode. Sindsdien heb ik niet een keer meer over Kevin gedroomd. Als ik nu aan hem denk is het met een heel rustig gevoel en vol liefde het heeft zijn plaatsje gekregen in mijn leven. Hij is op het eindstation aangekomen.

Ik had nooit kunnen denken dat de RejoyceXpress methode zo krachtig kon zijn. Het heeft er wel voor gezorgd dat ik inmiddels zelf RejoyceXpress-instructor ben geworden om zelf ook zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen, zoals ook ik geholpen ben.

Meer weten: thea@geluk.online

Praktisch informatie

Prijs: 97 euro per sessie
Locatie: Zevenbergen of skype

Inclusief

  • Werkbladen, zodat je al je aantekeningen elk moment in kan zien.

Aanmelden: thea@geluk.online

gelukkig zevenbergen