Miskraam gehad?

coach gesprek zevenbergen
Vind je het lastig om je leven weer op te pakken na je miskraam? Je begrijpt jezelf niet, het was maar een miskraam, toch?

Elk verlies heeft recht op zijn eigen verdriet.

Of dit nu groot of klein is. Je mag jezelf tijd geven om te rouwen in welke vorm dit rouwen ook is.

Het programma

Je hooggevoeligheid maakt dat niet elke vorm van therapie bij je aansluit, daarom heb ik speciaal voor je een programma dat helpt bij het verwerken van je verlies en helpt je opnieuw blij te voelen.

Of je verlies recent of langer geleden is.

gelukkig zevenbergen

Wat Anja over het programma zegt

Anja: Op 2 juni ben ik bevallen van mijn doodgeboren zoon Kevin. Dit op zich was natuurlijk al verschrikkelijk maar ik werd in het ziekenhuis totaal aan mijn lot overgelaten. Sindsdien werd Kevin elke nacht (vanaf ongeveer een maand voor zijn geboortedag) in mijn dromen opnieuw geboren.

Ik ben aan de slag gegaan met de RejoyceXpress methode. Sindsdien heb ik niet een keer meer over Kevin gedroomd. Als ik nu aan hem denk is het met een heel rustig gevoel en vol liefde het heeft zijn plaatsje gekregen in mijn leven. Hij is op het eindstation aangekomen.

Ik had nooit kunnen denken dat de RejoyceXpress methode zo krachtig kon zijn. Het heeft er wel voor gezorgd dat ik inmiddels zelf RejoyceXpress-instructor ben geworden om zelf ook zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen, zoals ook ik geholpen ben.

 

Meer weten: thea@geluk.online

Praktisch informatie

Tijdsinvestering: 1 maand
Prijs: 333 euro
Locatie: 1 real life gesprek(Zevenbergen), 3 skype gesprekken

Inclusief

  • Werkbladen, zodat je al je aantekeningen elk moment kan inkijken.

 

Opgeven: thea@geluk.online
 
gelukkig zijn na miskraam

Afbeeldingen onder andere van Lisa Runnels