Over Thea

budgetcoach zevenbergen moerdijk etten-leur roosendaal bergen op zoom bozMijn jeugd was verre van ideaal. Het grootste geschenk aan mezelf was uit huis gaan. Ondanks de problemen in het gezin waar ik opgroeide, was er ook liefde.

De volgende jaren ben ik druk bezig geweest met het opbouwen van mijn leven. Ik werkte als verpleegkundige, ging trouwen, kocht ons eerste huis, kreeg een kind. Daarna kwam een periode van vermoeidheid en ziekte. Ruim 10 jaar ben ik uit het arbeidsproces geweest.

Ik ben gaan werken aan mijn gezondheid en vitaliteit. Ik ben mijn spiritualiteit gaan ontdekken en heb de stap gezet naar Reiki master. En ik ben onze financiën gaan aanpakken. Het rood staan was ik zat. Dit kan toch beter dacht ik.

Na cursussen, boeken, seminars, workshops was ik al een heel eind gekomen, maar ik was er nog niet. Tot dat:

Wat als ik nu voor mijzelf zou beginnen?

idee geluk

Gelijk al voelde ik tintelingen van enthousiasme. Waarom niet? Ik heb het gedaan. Ik ben voor mijzelf begonnen.

Mijn eerste praktijk ben ik gestart. Zonder de ballast van mijn jeugd, dacht ik dat ik uit de overlevingsstand was, maar het ondernemen bleek een versnelde persoonlijke groei cursus te zijn en langzaam ging ik over in de leefstand.

Nu vier ondernemingen verder bepaal ik mijn eigen werkuren. Ik ga nieuwe uitdagingen aan. Ik help anderen met hun geluk, geld en groei. Ik heb tijd voor mezelf. Mijn financiën zijn op orde en persoonlijk ben ik enorm gegroeid. Van een grijze muis ben ik verandert in een zelfbewuste vrouw. Ik voel me enthousiast, nieuwsgierig naar wat komen gaat en gelukkig.

thea van dijk en geluk

Dit wens ik alle vrouwen toe. Ik help daarom vrouwen met financiën en een eigen (part-time) onderneming, zodat ze ’s morgens opstaat en denkt van YESS dit wordt een geweldige dag

yess geluk

 

Elkaar ontmoeten?

Ik ben Thea van Dijk, gelukscoach en schrijfster van de e-boeken Nooit meer rood staan en Heksendingetjes met geld. Ik vind het leuk om je te ontmoeten. Maak je ook een afspraak?

 

Mijn gevolgde opleidingen

  • Student van de Law of attraction bij Esther Hicks, ze is onder andere schrijfster van het boek Vraag en het wordt gegeven.
  • Groepscoaching bij Uplevel You.
  • Coachingtraject bij Meester in Resultaat.
  • Miljonairs Mind Intensive en Life make over coaching, Success Resources.
  • Breakthrough to Success en Women do business differently, Open Circles Academy.
  • Reiki Master bij Sterluna.
  • Leraren opleiding, Hogeschool Rotterdam.
  • Verpleegkundige A, St. Clara Ziekenhuis.