thea van dijk geluk in zevenbergen

Ik ben iemand van weinig woorden, dus laten we het kort houden.

Toen ik de ingeving kreeg wat als ik voor mijzelf begin. Wist ik niet aan welk avontuur ik begon. Nu ben ik dol op nieuwe uitdagingen en ondernemen is een aaneenschakeling van uitdagingen. Denk aan de economische crisis van 2008, corona in 2019. En zo zijn er nog een aantal kleinere, zoals hoe verkoop ik mijn dienst, wat is een reële prijs voor wat ik bied, wat bied ik aan.

En dan loopt de onderneming en blijk ik niets over te houden. Hoe is dat nu mogelijk?

Ik dacht dat ik alleen maar de juiste training moest volgen om door te breken naar succes. Ik dacht dat iemand mij succesvol zou maken. Mij zou redden. En toen gebeurde er iets vreemds …

Al mijn marketingmateriaal heb ik in de koelkast gezet. Ik ben gaan spelen met ideeën. Maar vooral ben ik gaan voelen wat mij blij maakt. Ik heb ontdekt dat geluk een leidraad is. Ik heb ontdekt dat geld een mooie en uitdagende manier is van persoonlijke groei. Ik heb ontdekt dat mijn intuïtie het gene is dat mijn coaching effectief maakt.

Mijn persoonlijke ervaring heb ik omgezet in programma’s voor anderen. Zo ben ik van roodstand naar financiële overvloed gegaan. Van werknemer ben ik naar een succesvolle zzp’er overgestapt. Van een bedeesde, bescheiden vrouw die niet wist wat ze wilde, ben ik veranderd in een zelfbewuste parttime onderneemster.

Mijn doel is je intuïtie te leren gebruiken en vertrouwen op je ingevingen, gevoel, signalen, zodat geluk, vrijheid, geld, welbevinden en overvloed binnen handbereik is. Gevolgen:

mijn eerste 10.000 euro - geluk - thea van dijk

Lekker in je vel zitten
Een eigen praktijk
Betere financiën
Financieel zelfredzaam
Welzijn en geluk zijn een dagelijks gegeven

Durf jij het aan?

Actief aan het werk voor een gelukkig leven in vrijheid en overvloed met geweldige relaties?

Het nemen van een beslissing is je eerste stap

Denk je dat wij samen kunnen werken, zodat ook jij op je intuïtie en gevoel gaat vertrouwen en je dromen gaan uitkomen?

Mijn overtuiging is dat iedereen, ook jij, onbeperkte mogelijkheden heeft. Doe mee en meld je aan voor een gratis gelukgesprek:

Begeleiding bij dromen ontdekken en deze waarmaken, leven vanuit je kern.

Ik ben getrouwd, moeder, auteur, healer, money mindset coach en onderneemster. Ik ben schrijfster van de boeken Nooit meer rood staan en Heksendingetjes met geld. Coaching vanuit intuïtie.

louise hay quote

Mijn gevolgde opleidingen en coachtrajecten

  • Workshops Law of attraction bij Esther Hicks.
  • Budgetcoach bij Loi.
  • Groepscoaching bij Uplevel You.
  • Coachingtraject bij Meester in Resultaat.
  • Miljonairs Mind Intensive bij Success Resources.
  • Life Make Over coaching bij Success Resources.
  • Breakthrough to Success bij Open Circles Academy.
  • Women Do Business Differently bij Open Circles Academy.
  • Reiki Master bij Sterluna.
  • Leraren opleiding, Hogeschool Rotterdam.