Over Thea

budgetcoach zevenbergen moerdijk etten-leur roosendaal bergen op zoom boz

Dienstverlenende zzp’ers veranderen de wereld! Ik geloof dat elke onderneemster alle antwoorden al weet, maar soms kan ze daar niet bijkomen. Ik wil dat je gelukkig en succesvol bent.

Ik weet hoe het is om elke maand in het rood te staan. Om geen financiële armslag te hebben, om zoals het spreekwoord zegt de eindjes aan elkaar te knopen. Door te werken aan mijn financiële IQ, mijn financiële vaardigheden en de wet van aantrekking voor mij te laten werken is mijn bankrekening gegroeid en groeit en nog steeds.

Maar wat veel belangrijker is, is dat ik mij geluk voel. Ik meer mensen help dan ooit en ik mijn kennis deel.

Ik bepaal ik mijn eigen werkuren. Ik ga nieuwe uitdagingen aan. Ik help anderen met hun geluk, geld en groei. Ik heb vrije tijd. Mijn financiën groeien en persoonlijk ben ik enorm gegroeid. Van een grijze muis ben ik verandert in een zelfbewuste vrouw. Ik voel me enthousiast, nieuwsgierig naar wat komen gaat en gelukkig.

thea van dijk en geluk

Dit wens ik alle vrouwen toe. Daarom begeleid je met financiën en eventueel een eigen (part-time) onderneming te starten, zodat je ’s morgens opstaat en denkt van YESS dit wordt een geweldige dag

yess geluk

Elkaar ontmoeten?

Ik ben Thea van Dijk, gelukscoach en schrijfster van de e-boeken Nooit meer rood staan en Heksendingetjes met geld. Ik vind het leuk om je te ontmoeten. Maak je ook een afspraak?

Mijn gevolgde opleidingen

  • Student van de Law of attraction bij Esther Hicks, ze is onder andere schrijfster van het boek Vraag en het wordt gegeven.
  • Groepscoaching bij Uplevel You.
  • Coachingtraject bij Meester in Resultaat.
  • Miljonairs Mind Intensive en Life make over coaching bij Success Resources.
  • Breakthrough to Success en Women do business differently bij Open Circles Academy.
  • Reiki Master bij Sterluna.
  • Leraren opleiding, Hogeschool Rotterdam.
  • Verpleegkundige A, St. Clara Ziekenhuis.