thea van dijk geluk in zevenbergen

Ik ben iemand van weinig woorden, dus laten we het kort houden.

Toen ik de ingeving kreeg wat als ik voor mijzelf begin. Wist ik niet aan welk avontuur ik begon. Nu ben ik dol op nieuwe uitdagingen en ondernemen is een aaneenschakeling van uitdagingen. Denk aan de economische crisis van 2008, corona in 2019. En zo zijn er nog een aantal kleinere, zoals hoe verkoop ik mijn dienst, wat is een reële prijs voor wat ik bied, wat bied ik aan.

En dan loopt de onderneming en blijk ik niets over te houden. Hoe is dat nu mogelijk?

Ik dacht dat ik alleen maar de juiste marketing training moest volgen om door te breken naar succes. Ik dacht dat iemand mij succesvol zou maken. Mij zou redden. En toen gebeurde er iets vreemds …

Al mijn marketingmateriaal heb ik in de koelkast gezet. Ik ben gaan spelen met ideeën. Maar vooral ben ik gaan voelen wat mij blij maakt. Ik heb ontdekt dat geluk een leidraad is. Ik heb ontdekt dat geld een mooie en uitdagende manier is van persoonlijke groei. Ik heb ontdekt dat mijn intuïtie mijn coaching effectief maakt.

Mijn persoonlijke ervaring gebruik ik in mijn programma’s. Zo ben ik van roodstand naar financiële overvloed gegaan. Van werknemer ben ik naar een succesvolle zzp’er overgestapt. Van een bedeesde, bescheiden vrouw die niet wist wat ze wilde, ben ik veranderd in een zelfbewuste parttime ondernemer.

Durf jij het aan?

Actief aan het werk voor een gelukkig leven in vrijheid en overvloed met geweldige relaties?

Het nemen van een beslissing is de eerste stap.

Denk je dat wij samen kunnen werken, zodat ook jij je dromen laat uitkomen?

Mijn overtuiging is dat iedereen onbeperkte mogelijkheden heeft. Doe mee en meld je aan voor een gratis gelukgesprek:

Begeleiding bij geluk, geld en groei. Ik ben getrouwd, moeder, schrijfster, healer, coach en onderneemster. Ik ben schrijfster van de e-boeken Nooit meer rood staan en Heksendingetjes met geld.

I do not fix problems.
I fix my thinking. Then
problems fix themselves.

– Louise Hay


Mijn gevolgde opleidingen en coachtrajecten

  • Student van de Law of attraction bij Esther Hicks, ze is onder andere schrijfster van het boek Vraag en het wordt gegeven.
  • Budgetcoach bij Loi.
  • Groepscoaching bij Uplevel You.
  • Coachingtraject bij Meester in Resultaat.
  • Miljonairs Mind Intensive bij Success Resources.
  • Life Make Over coaching bij Success Resources.
  • Breakthrough to Success bij Open Circles Academy.
  • Women Do Business Differently bij Open Circles Academy.
  • Reiki Master bij Sterluna.
  • Leraren opleiding, Hogeschool Rotterdam.