Over Thea

budgetcoach zevenbergen moerdijk etten-leur roosendaal bergen op zoom bozMijn jeugd was verre van ideaal. Het grootste geschenk aan mezelf was uit huis gaan. Ondanks de problemen in het gezin waar ik opgroeide, was er ook veel liefde, respect voor elkaar, saamhorigheid, een tuin van ontdekken en groei.

De volgende jaren ben ik bezig geweest met het verwerken van mijn jeugd. Daarna kwam een periode van rust en opbouw. Ik werkte als verpleegkundige, ging trouwen, kocht ons eerste huis, kreeg een kind. Daarna kwam een periode van bezinning en ziekte. Ruim 10 jaar ben ik uit het arbeidsproces geweest. Ik ging weer werken in de zorg, maar dit was het niet meer voor mij.

Wat als ik nu voor mijzelf zou beginnen?

idee geluk

Gelijk al voelde ik tintelingen van enthousiasme. Waarom niet? Ik heb het gedaan. Ik ben voor mijzelf begonnen.

Mijn eerste bedrijf zette ik op. Zonder de ballast van mijn jeugd, dacht ik dat ik uit de overlevingsstand was, maar het ondernemen bleek een versnelde persoonlijke groei cursus te zijn en langzaam ging ik over in de leefstand.

Nu vier ondernemingen verder bepaal ik mijn eigen werkuren. Ik ga nieuwe uitdagingen aan. Ik ontmoet inspirerende mensen. Ik heb tijd voor mezelf. Persoonlijk ben ik enorm gegroeid. Van een grijze muis ben ik verandert in een zelfbewuste vrouw. Ik voel me enthousiast, nieuwsgierig naar wat komen gaat en gelukkig.

thea van dijk en geluk

Dit wens ik alle vrouwen toe. Ik help daarom vrouwen met financiën en het starten van een eigen (part-time) onderneming, zodat ze ’s morgens opstaat en denkt van YESS dit wordt een geweldige dag

Door het budgetplan te maken worden eerst je financiële zorgen getackeld.
Door het coachtraject wordt je mindset gereset.
Door de ledensite maak je deel van een groep die kiezen voor geluk, zodat je gezamenlijk geuplift wordt.

yess geluk

 

Elkaar ontmoeten?

Ik ben Thea van Dijk, gelukscoach en schrijfster van de e-boeken Nooit meer rood staan en Heksendingetjes met geld. Ik vind het leuk om je te ontmoeten. Maak je een afspraak?

 

Mijn gevolgde opleidingen

  • Student van de Law of attraction bij Esther Hicks, ze is onder andere schrijfster van het boek Vraag en het wordt gegeven.
  • Budgetcoach i.o. bij LOI.
  • Groepscoaching bij Uplevel You.
  • Coachingtraject bij Meester in Resultaat.
  • Miljonairs Mind Intensive en Life make over coaching, Success Resources.
  • Breakthrough to Success en Women do business differently, Open Circles Academy.
  • Reiki Master bij Sterluna.
  • Leraren opleiding, Hogeschool Rotterdam.
  • Verpleegkundige A, St. Clara Ziekenhuis.