Over Thea

budgetcoach zevenbergen moerdijk etten-leur roosendaal bergen op zoom bozVroeger hield ik mij niet bezig met geldzaken. Ik was lekker druk bezig. Ik werkte in de thuiszorg, zorgde voor het huishouden, was verantwoordelijk voor de opvoeding van mijn zoon, belde regelmatig met mijn bejaarde ouders, had een druk sociaal leven en deed ook nog eens vrijwilligerswerk.

Mijn volle sleutelbos was een mooi symbool van alle verschillende dingen die ik deed. Ik was druk bezig met iedereen te helpen en had geen tijd voor mezelf.

Het moment dat ik in de thuiszorg door mijn rug ging was een dieptepunt. Pijn in mijn rug, ik kon nauwelijks staan, zitten en liggen met de gedachte dat ik zo door zou gaan tot aan mijn pensioen, maakte mij diep ongelukkig.

Tot ik de ingeving kreeg ‘als ik nu voor mijzelf zou beginnen?’

idee geluk

Gelijk al voelde ik tintelingen van enthousiasme. Waarom niet? Ik heb het gedaan. Ik ben voor mijzelf begonnen.

Nu vier ondernemingen verder bepaal ik mijn eigen werkuren. Ik ga nieuwe uitdagingen aan. Ik ontmoet inspirerende mensen. Ik heb tijd voor mezelf. Persoonlijk ben ik enorm gegroeid. Van een grijze muis ben ik verandert in een zelfbewuste vrouw. Ik voel me enthousiast, nieuwsgierig naar wat komen gaat en gelukkig.

thea van dijk en geluk

Dit wens ik alle vrouwen toe. Ik help daarom (hoog) gevoelige vrouwen met financiën en het starten van een eigen onderneming, zodat ze ’s morgens opstaat en denkt van YESS dit wordt een geweldige dag

yess geluk

 

Elkaar ontmoeten?

Ik ben Thea van Dijk schrijfster van het e-boek Nooit meer rood staan. Ik vind het leuk om je te ontmoeten. Maak je een afspraak?

 

Mijn gevolgde opleidingen

  • Student van de Law of attraction bij Esther Hicks, ze is onder andere schrijfster van het boek Vraag en het wordt gegeven.
  • Budgetcoach i.o. bij LOI, Leiderdorp
  • Groepscoaching bij Uplevel You, Asheville
  • Coachingtraject bij Meester in Resultaat, Etten-Leur
  • Miljonairs Mind Intensive en Life make over coaching bij Success Resources, Londen
  • ‘Breakthrough to Success’ & ‘Women do business differently’ aan de Open Circles Academy, Amsterdam
  • Reiki Master bij Jacquelina de Kort, Zevenbergen
  • Leraren opleiding, Hogeschool Rotterdam, Rotterdam
  • Verpleegkundige A, St. Clara Ziekenhuis, Rotterdam