rode dure auto

Hoe gebruik je de Wet van Aantrekking voor meer geld?

Je hoort de goeroes praten over het visualiseren van geld. Ik zie de dollars op mijn bankrekening, geen probleem, maar hoe krijg ik dat gevisualiseerde geld op mijn bankrekening? Volgens Abraham Hicks kan het geld niet naar je toekomen, zolang je bewust bent dat je niet genoeg hebt. Vanuit het gevoel van armoede, van ik-kom-tekort, kan het geld niet naar je toekomen.

In plaats van zeggen ik wil meer geld, kan je beter zeggen ik wil me financieel zeker voelen. Of in plaats van ik wil een nieuwe auto zeg je ik vind het gevoel heerlijk dat komt bij het rijden van een nieuwe auto. Voel je het verschil?

Eerste teken

Als het lukt om in het gevoel van financiële overvloed te zitten of het gevoel oproepen dat een nieuwe auto je geeft, gaat dit effect hebben. Je bent opgewekter, geduldiger, aardiger naar anderen zonder dat dit je enige moeite kost. Deze opgeruimde gevoelens is een eerste teken dat je manifestatie onderweg is.

The Stream of abundance flows generously – and it is right- and it is time for you to receive your share.
This will not be difficult for you tot do,
and it will not take much time,
because you are already well along the way.

~Abraham Hicks

Vrij vertaald: De rivier van overvloed stroomt royaal – en het is goed – en het is tijd voor je om je deel te ontvangen.
Dit is niet moeilijk voor je om te doen,
en het neemt niet veel tijd in beslag,
omdat je al heel goed op weg bent.

Voel je weg naar manifestatie

Het gaat er om dat jij het voelt. Voel jij overvloed in je leven? Als je het plaatje van veel geld in je hoofd voorstelt, wat voel je dan?

Money mindset coach

Als money mindset coach begeleid ik je naar het voelen van overvloed, want weetje op heel veel gebieden heb je al overvloed. En door je simpel gelukkig te voelen, komt de overvloed ook op je bankrekening. Durf je de uitdaging aan? Kijk bij Tarieven of er iets binnen je budget zit waar je mee kan starten.

Lieve groeten
Thea van Dijk

Afbeelding van OpenClipart-Vectors via Pixabay

Verder lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *