keuzevrijheid door geld

9 voordelen van rijk-zijn

De dromenuitleg die ik geef aan het vliegen en reizen in de bus is dat ik vooruit wil. Ik wil meer. Net als jij wil ik rijk worden. Of zoals de loterij het heerlijk voorstelt om elke maand € 10.000 uitgekeerd te krijgen, wat een keuzevrijheid heb ik dan. Mijn fantasie gaat stromen bij dit idee. Welke voordelen heeft rijk zijn voor mij?

1. Uitbesteden

Alles wat ik niet leuk vind om te doen, besteed ik uit. Dit is tuinonderhoud, zodat ik een prachtig onderhouden tuin heb. Mijn kasten mogen onderhanden genomen worden door een schoonmaakdienst. De klussen aan ons huis mogen door een professional gedaan worden. Ik vraag mijn persoonlijke assistent om dit allemaal te regelen en in de gaten te houden. Wat een tijd heb ik dan over voor leuke dingen.

2. Droomauto

Er zijn een paar prachtige auto’s waar ik graag in zou willen rijden. Een auto met een krachtige motor die snel optrekt en die compact is zodat ik hem overal kan parkeren. Ik rij in mijn droomauto.

3. Ondersteunen

Het online platform MiskraamVerwerken.nl wil het troostboekje Sam het locomotiefje uitgeven. Ze hebben hier financiële ondersteuning bij nodig voor het drukken van het boek, marketing en distributie. Met 10.000 euro per maand is het mogelijk om deze en andere projecten te ondersteunen.

4. Keuzevrijheid

Het is heerlijk om de keuzevrijheid te hebben om te werken of niet. Wat ik zie is dat vrienden die gepensioneerd zijn op een andere manier weer gaan werken, dit doen zij via vrijwilligerswerk of hun oude werk met minder uren.

5. Wonen

Op dit moment woon ik heerlijk. Toch lijkt het mij leuk om een maand in Parijs te wonen, 3 maanden in New York of 1 maand in de Provence. De keuzemogelijkheden zijn enorm. Dit is leuk.

6. Inhuren

Geluk.online is gebaat bij iemand die facebook beheert en een Pinterest deskundige. Ook zijn er hand-en-spandiensten nodig achter de schermen, het is geweldig om hier deskundigen voor in te huren.

7. Scholing

Elke leuke training op gebied van persoonlijke ontwikkeling en mindset kan ik volgen. Ik heb mijn wensenlijst al gemaakt, onder andere train the trainer, the path of the warrior en Law of Attraction workshops bij Esther Hicks.

8. Vakanties

Er zijn nog veel plaatsen op de wereld die ik leuk vind om te bezoeken, zoals New Zealand, rondtrekken in Zweden, Bali en Hawaï.

9. Kiezen voor kwaliteit

Door te kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid, krijgen nieuwe projecten die in het belang zijn van mens, dier en natuur meer kans van slagen. Hier wordt de mensheid als geheel beter van. Ik draag hieraan bij door te kiezen om deze projecten financieel te ondersteunen.

Ik begrijp waarom ik droom van vliegen en reizen met de bus. Na dit rijtje van voordelen wil ik niet anders meer dan rijk worden en vooruit gaan. En jij? Wat is voor jou het voordeel om rijk te zijn? Deel het met ons in het commentaarveld hieronder.

Lieve groeten
Thea van Dijk

Verder lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *