inspireren

Elkaar inspireren om de beste onderneemster te zijn

De laatste bijeenkomst van Women Do Business Differently is geweest. De inspirerende vrouw Vered Neta heeft deze training van een jaar gegeven. Wat heb ik hier veel geleerd. De belangrijkste les is wel om stil te staan bij mijn successen, zowel grote als kleine successen.

Ook heb ik gemerkt dat wij vrouwen elkaar enorm kunnen stimuleren. Zet een aantal vrouwen bij elkaar en ze gaan praten met het gevolg dat de mooiste, creatiefste ideeën ontstaan.

De inspirerende kracht is Vered. Ze heeft dit verborgen talent van elkaar inspireren wakker gemaakt. Ze heeft een veilige omgeving gecreëerd waar wij ons kwetsbaar durfde op te stellen. Zo durfde we onze dromen aan elkaar te vertellen en onze diepste wensen uit te spreken.

Het was voor mij een enorme ervaring om te ondernemen op een vrouwelijke manier. Tijdens dit jaar ben ik steeds meer naar buiten getreden. Heb ik mijn harde zakelijkheid losgelaten.

Als ik naar de reacties van de andere deelnemende vrouwelijke onderneemsters kijk, hebben meer vrouwen dit zo ervaren. De succesverhalen van de andere vrouwen inspireren mij om verder te reiken dan ik doe.

Wil jij ook ontdekken of ondernemen op een vrouwelijke manier iets voor je is? Neem dan contact op met mij.

Lieve groeten
Thea van Dijk

Verder lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *