waarom wil je klanten

Waarom wil je klanten?

Het meest gehoorde antwoord op waarom wil je klanten is omzet maken, geld verdienen. Rekeningen betalen. Ook omdat het zo heerlijk is om klanten te helpen. De dankbaarheid te voelen van een super tevreden klant.

Is dat de echte reden?

Waarom is het voor je belangrijk dat de klant super tevreden naar huis gaat? Ja, zodat ik nog meer omzet kan maken.

Waarom wil je meer omzet maken?

Dan kan ik op vakantie, kan ik delen met mijn partner. Ik wil dolgraag een vakantiehuis in Italië. Mijn droom is in een jaguar te rijden.

Waarom wil je …?

Die vakantie, delen met partner, vakantiehuis, jaguar? Nou dan voel ik mij gelukkig. Daarvoor doe ik het.

Is het mogelijk om je eerst gelukkig te voelen en dan …?

Dit is de wet van aantrekking, de leer van Abraham Hicks, voel je eerst gelukkig en dan volgt de rest moeiteloos. Gelukkig voelen zonder de spullen. Dus geen mooie auto wensen? Natuurlijk wel. Je mag alvast een voorschot nemen op het hebben van die mooie auto/huis/partner/klanten/etc door je voor te stellen hoe het is om daar al te zijn.

Waarom wil je klanten? Is het je duidelijk? Wil je begeleiding hierbij? Neem contact met mij op en we krijgen samen helder welke stappen je nu al kan zetten.

Lieve groeten
Thea van Dijk

Verder lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *