ik voel me rijk

Klant: Ik voel me rijk

Alles is uitgekomen zei hij blij. Ja, echt alles wat je gezegd hebt is uitgekomen. Weet je nog dat je dit zei? Dat is er nu en weet je nog dat? Dit is nu werkelijk. En vrijdag ga ik met een nieuw project beginnen wat ook een steady cashflow gaat geven. Ik voel me rijk.

Dromen waarmaken

Het belangrijkste wat hij gedaan heeft, is ontspannen. Hij heeft zich beziggehouden met iets waar hij veel energie van krijgt. Telkens kreeg ik zijn enthousiaste verhalen hoe het project verder vorderde en hoe moeiteloos dit ging. Maar … zei hij dan, die cashflow is er nog niet.

Weet je nog de deur naar geld die je opengezet hebt? Hoe voelde dat aan? Ja, zei hij dan, dat geweldige gevoel kan ik voelen. Vertrouw erop dat het dan ook komt. Focus op wat nu moeiteloos gaat, focus je op waar je blij van wordt.

En vanmorgen kwam het verlossende telefoontje. Hij had al eerder willen bellen dat het goed ging en vrijdag krijgt hij de kers op de taart.

Alleen blij zijn?

Het klinkt simpel. Alleen focussen op waar je blij van wordt. Echter deze klant heeft ook een aantal beperkende overtuigingen veranderd. En hij is heel bewust gaan letten op wat hij zegt, bijvoorbeeld ik ga rijk zijn. Door het woordje ga legt hij zijn financiële overvloed altijd in de toekomst. Hij heeft de zin onder andere veranderd in ik voel me rijk ik heb overvloed in mijn leven. Deze zinnen kloppen voor hem, omdat hij een goed leven heeft.

Kan ik dit ook?

Als je dit wilt kan jij dit ook bereiken. Let als eerste op je taalgebruik. Wat zeg je en hoe zeg je het? Welke intentie hebben je woorden? Hoe voel jij je als je dit zegt? Dit laatste is een duidelijke indicatie of je droom dichterbij komt of verder wegblijft.

Natuurlijk ben ik bereid om met je van gedachten te wisselen hierover. Maak gerust een gratis kennismakingsgesprek.

Lieve groeten
Thea van Dijk

Verder lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *