zelfvertrouwen krijgen

Zelfvertrouwen krijgen met affirmaties

Begin dit jaar ben ik in zee gegaan met een business coach. Tijdens het kennismakingsgesprek werd mij pijnlijk duidelijk waar ik tekort kwam bij het ondernemen. Het was mij ook duidelijk dat door te doen wat ik altijd gedaan heb, ik dit niet opgelost zou krijgen. Daarom zei ik ja. Met het gevolg dat mijn zelfvertrouwen in drie maanden gegroeid is.

Terughoudend

Vaak kom ik terughoudend over. Ik wil eerst nadenken en voelen. Alleen als iets goed voelt, zeg ik Hell Yess en doe ik het.

Zelfvertrouwen krijgen

Mijn coach heeft dit gedrag duidelijk gemaakt. Ik besefte dat mijn onzekerheid mij in de weg zat. Dit onzekere gedrag liet ik ook zien. Samen hebben we een affirmatie gevonden die dit gedrag heeft aangepakt en mijn innerlijke houding heeft veranderd.

Topsport

Met dagelijks meerdere keren de affirmatie uitspreken ik ben precies goed zoals ik ben is mijn zelfvertrouwen gegroeid. Zelfvertrouwen krijgen met affirmaties werkt uitstekend.

Net zoals topsporters elke dag trainen, is affirmeren ook elke dag trainen voor een langere periode.

Gevolg groei zelfvertrouwen

Nu geef ik workshops Creëer Toekomstig Geluk waarbij de deelnemers hun eigen geluk zichtbaar maken en realiseren. Gieda is tot over haar oren verliefd, Jane werkt met bomen, Klaske staat op de cover van een tijdschrift en Margo heeft de workshop aan vriendinnen gegeven. Dit doe ik gewoon.

De rust die ik uitstraal bij het geven van de workshops, de kracht die ik in mij voel. Ik geniet met volle teugen.

Wil jij weten welke affirmatie bij je werkt voor meer zelfvertrouwen? Neem dan contact met mij op voor een gratis inspiratiegesprek.

Lieve groeten
Thea van Dijk

Verder lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *