kansen voor geluk

Kans op geluk?

Op een seminar voor ondernemen werd mij gezegd dat er elke dag 1000 mogelijkheden en meer voorbij komen om geld te verdienen. Ohhh…. Hoe bedoelen ze dit? Ben ik geen goede ondernemer, omdat ik ze niet zie? Merk jij deze kansen voor geld op? En als je ze zoals ik ze niet opmerk, hoe leer ik ze dan wel te zien? Elke ondernemer in de softe sector wil graag een ander helpen en daarmee geld verdienen, toch?

Wim Belt en Briony van den Bussche van de Heart Brain Academy geven antwoord op vragen die gaan over opportunities. De drive van Wim en Briony is anderen te leren wat zij geleerd hebben om succesvol te zijn op een manier die leuk is.

Uitspraken van Wim Belt

Succes is niet iets wat aan komt vliegen.

Je krijgt niet wat je wilt, je krijgt wat je bent.

Vraag jezelf: ben ik degene die zorgt dat deze opportunity gaat werken?

Uitspraak van Briony:

Focus en vasthoudendheid zorgen ervoor dat je de zaak realiseert.

Welk inzicht kan jij met ons delen?

Wil je leren over hoe je kansen op geluk herkent? Neem dan contact met mij op of kijk bij aanbod of er iets voor je bij zit.

Lieve groeten
Thea van Dijk

Verder lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *