doelbewust met mir methode

Doelbewust dankzij de MIR-methode

Afgelopen periode merkte ik dat het allemaal niet meer zo vlot ging. Mijn productiviteit nam behoorlijk af, ik voelde mij doelloos en alles was eigenlijk te veel. Ik zat vast. Geen leuke plek om te zijn. Ik realiseerde mij dat het tijd is voor de MIR-methode. Dit is een simpele methode met direct resultaat. Na een week ging ik weer doelbewust te werk.

Wat is de MIR-methode?

MIR is de afkorting van Mentale en Intuïtieve Reset. Mir is ook Russisch en betekent vrede. Het is een zelfhelingmethode die ontwikkeld is door Mireille Mettes. Ze stelt de methode gratis beschikbaar.

Werkwijze

Je streelt je handen en terwijl je dit doet spreek je de 9 commando’s drie keer uit. Zowel ‘s morgens en ‘s avonds voor vier weken. Het duurt slechts 2 minuten per keer.

In deze instructievideo legt Mireille alle stappen uit in het Engels:

De commando’s

De commando’s zijn:
1. Zuurgraad optimaliseren
2. Detox alle toxische belasting
3. Vader loskoppelen, Moeder loskoppelen
4. Meridianen zuiveren
5. Alle tekorten aanvullen
6. Hormoonstelsel in evenwicht brengen
7. Basisbehoeften aanvullen
8. Chakra’s en aura optimaliseren
9. Missie verduidelijken

Houdt deze volgorde aan. Mireille heeft verschillende volgordes uitgetest en deze werkt het beste. Voor kinderen en langdurig zieken heeft ze andere commando’s.

Hooggevoelig en de MIR-methode

Als je super gevoelig bent is de methode soms te heftig. Is dit bij jou het geval? Dan kan je beter eerst twee weken de commando’s 5 en 7 doen tijdens het strelen van hand (of voet).

Daarna begin je met alle 9 commando’s tijdens het strelen van je hand voor 4 weken.

Ook als je in het verleden chronisch ziek bent geweest of heel vaak ziek bent geweest of gevoelig bent voor therapieën of gewoon heftig reageert op de MIR-methode begin je eerste met de commando’s 5 en 7 tijdens het strelen van je hand, voet of gezicht.

Resultaat

Al gelijk merk ik resultaat. Ik voel me weer doelbewust. Mijn achterstallige klussen zijn opgepakt. Wat ik weken heb uitgesteld en erg tegen op zag, is nu moeiteloos gedaan. Ook voel ik dat ik weer in de flow zit, mijn productiviteit is toegenomen.

Probeer de MIR-methode 4 weken uit en vertel mij je ervaringen.

Lieve groeten
Thea van Dijk

PS De eerste keer dat ik de MIR-methode gebruikte deed ik hem ruim 6 weken. Tegenwoordig hoef ik hem maar een week te doen voor hetzelfde effect en weer doelbewust te werk te gaan.

Verder lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *