intuïtieve gevoelens vertrouwen

Intuïtieve gevoelens vertrouwen

Mijn ex-collega en ik hadden een afspraak bij een grafisch designbureau. Als voorbereiding had ik het adres opgeschreven met telefoonnummer. Dit heb ik in totaal viermaal gedaan, met telkens het telefoonnummer erbij. Op dat moment wist ik niet waarom.

Toen het zover was om op stap te gaan, kon ik het adres niet meer vinden, nogmaals het adres opgeschreven met telefoonnummer. Het bedrijf maakt onderdeel uit van een groot bedrijventerrein met maar één en dezelfde straatnaam. De huisnummering was voor mij onlogisch. Ik heb een kwartier rondgereden, tot ik ten einde raad bij een willekeurig bedrijf de weg gevraagd heb. Het adres was niet te vinden op routeplanner noch op google maps. Toen op internet gezocht, jawel, naar het telefoonnummer om het grafisch bedrijf te bellen.

Waarom ik dit vertel is dat mijn intuïtie het belang van het telefoonnummer herhaaldelijk had ingegeven. Zelfs voor ik vertrok had ik een nieuw briefje gemaakt met adres en telefoonnummer. Mijn collega had ik wel gebeld, maar haar telefoon stond uit. Door mijn stress kon ik niet bij mijn gevoel komen.

Intuïtieve gevoelens zijn subtiel

Intuïtieve gevoelens kunnen heel subtiel zijn. Een ingeving, iets wat je opvalt, je zegt iets en even later wordt dit bevestigd. Je kan leren vertrouwen op deze ingevingen. Als je erop gaat letten, blijkt dit veel vaker te gebeuren dan je nu denkt.

Je kan dit ook oefenen door voordat je de telefoon opneemt te zeggen wie er belt. Na verloop van tijd zal je merken dat je het steeds vaker juist hebt.
Graag hoor ik van je ervaringen. Deel dit met ons in het commentaarveld hieronder.

Lieve groeten
Thea van Dijk

PS Het grafisch bedrijf bleek om de hoek te zijn. Mijn intuïtie me bijna op de juiste plek gebracht.

Afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay

Verder lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *