gevoeligheid je beste leven ooit

Werk en geluk

De huidige goeroes vertellen dat je gelukkig wordt van je passie leven en dat je hiermee je geld kan verdienen. Dit heeft mij aan het denken gezet. Zijn de huidige banen niet goed dan? Kan je als boekhouder niet heel gelukkig zijn met bezig zijn met cijfers? Kan je als verzorgende niet heel gelukkig zijn door met het zorgen voor zieken en hulpbehoevenden?

Wat als cijfers je passie is? Wat als het zorgen voor anderen je passie is? Is dit niet goed dan?

Je passie vinden

Mijn gevoeligheid maakt dat ik mij aanpas aan mijn omgeving, zodat anderen het vooral naar hun zin hebben. Dit heeft tot gevolg dat ik mijzelf verschillende keren ben kwijtgeraakt.

Ik had geen idee wat mijn passie was. Totdat ik geluk.online oprichtte. Ik voelde mij thuiskomen.

Goedbedoelde adviezen

Heerlijk in de flow werkte ik aan geluk.online. Als er gevraagd werd wat ik deed, vertelde ik enthousiast. Dan kwamen de goedbedoelde adviezen: je moet je richten op ondernemingen, daar zit geld. Je moet in de pijn roeren, dan pas kopen klanten. Geluk verkoopt niet, je moet leveren wat de klant wil.

Langzaamaan werd ik ongelukkig. Dit waren allemaal dingen die ik niet wil. Dit zijn dingen waarbij ik geen enthousiasme voel, waar ik geen passie bij voel.

Inspiratie

Dan kom ik een boek van Cheryl Richardson tegen. Zij is lifecoach en inspireert je om goed voor jezelf te zorgen. Ik word enthousiast. Dit is wat ik wil! Zij inspireert mij om van mijn passie mijn werk te maken, waar mijn gevoeligheid een unieke kwaliteit is voor mijn coaching.

Inspiratie doorgeven

Super om anderen tot inspiratie te zijn. Om je beste leven ooit te leven. Tussen je 20ste en 35ste ben je bezig met opbouwen: op jezelf wonen, gezin stichten, carrière maken. Van je 35ste tot je 45ste stabiliseer je waar je mee bezig bent geweest, je gaat je afvragen is dit wat ik echt wil. Voor sommigen komt de zorg voor bejaarde ouders erbij en kinderen die uit huis gaan. Van je 45ste tot je 55ste word je teruggeworpen op jezelf, is je leven echt zoals je dit wilt, heeft je leven zin, ben jij de regisseur van je eigen leven of word je geleefd?

Doel Geluk online

Met Geluk.online wil ik je inspireren om leiding te nemen in je leven. Jij bepaalt. Niet de omstandigheden, niet je klanten, niet je opdrachtgever, niet de organisatie, niet je kinderen of dierbaren.

En weet je, dit kan in harmonie met je omgeving, je gevoeligheid is hierbij je kompas. Meer weten? Maak een afspraak voor gratis gelukgesprek.

Lieve groeten
Thea van Dijk

Verder lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *