doorbreken naar succes met de vrijheidskaarten

Doorbreken naar succes

De vrijheidskaarten leg ik regelmatig voor mezelf. Dit keer bleek het thema overgeven aan succes. De eerste tweekaarten die ik omdraai zijn namelijk Overgave en de Opaal. De opaal is een prachtige foto met een explosie van kleuren wat ik vandaag associeer met succes en krachtig openbloeien.

Wat vraagt aandacht bij dit thema?

De kaarten die ik hierop trek zijn het woord Mannelijkheid en de fotokaart Hoornblende 1. Het woord Mannelijkheid vertaal ik naar actie ondernemen. In de foto zie ik een vrouw die in de spiegel kijkt. Wat aandacht vraagt is doorpakken en coulance met mezelf hebben.

Wat is de oplossing?

Hierop trek ik de kaarten Kracht en Zirkoon. Intuïtief voel ik dat ik een tweede fotokaart mag pakken, dit is de Hoornblende 2. Het woord Kracht vertaal ik naar in mijn kracht staan. In de fotokaart Zirkoon zie een steen die voortdrijft. De Hoornblende 2 vertaal ik dat ik het leven als chaotisch kan ervaren. Omdat dit nu als oplossing ligt, vertaal ik het naar dat ik het leven als chaotisch mag ervaren. Conclusie: Door bij mezelf te blijven en te accepteren dat zaken rommelig kunnen gaan, leer ik omgaan met succes.

Wat gaat het resultaat zijn als ik de oplossing toepas?

De kaarten Jaspis, Verlies en Vergeving draai ik om. De eerste vraag die hierbij omhoog komt is, wat verlies ik? Of beter wat voelt als verlies aan? Het antwoord is mijn oude vertrouwde gewoonten verliezen. Ik zal mijzelf vergeven dat ik het oude vertrouwde achter mij laat en dat ik een groei doormaak. In de Jaspis zie ik groei.

Wat is mijn volgende stap?

Het bijzondere van een kaartlegging is dat een volgende stap zich spontaan aandient. In dit geval was het een kalender kopen met suggesties voor marketing. Deze kalender heeft mij geleerd om marketing leuk te vinden en niet iets vervelends. Met mijn marketing help ik al geïnteresseerden.

Wil je ook weten wat een kaartlegging voor je kan doen? Maak een afspraak en we doen samen een kaartlegging met de vrijheidskaarten.

Lieve groeten
Thea van Dijk

Verder lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *