lemniscaat tekenen

Waarom ben ik plotseling zo moe?

Soms overvalt mij vermoeidheid zonder dat ik daar een fysieke aanwijzing voor heb. Het gebeurt na een telefoongesprek of na het bezoek van een buurvrouw of bij een ontmoeting op straat. Terwijl ik merk dat de ander helemaal opgeklaard is en opgewekt verder gaat, voel ik mij leeg.

Weggeven

In deze gevallen heb ik mijn energie (onbewust) weggegeven. Mensen komen graag naar mij toe, omdat ze zich daarna zo lekker voelen. De gevolgen zijn voor mij en ik mag hier een halt aan roepen. Dit laat ik niet meer gebeuren.

Waarom weggeven

Eigenlijk ligt de basis hiervoor bij de angst om afgewezen te worden of niet aardig gevonden te worden. Dit zijn onbewuste processen die graag herkent willen worden. Door dit te herkennen bij mezelf kan ik het verlies van energie stoppen.

Energie bij mezelf houden

Wat ik doe om mijn energie bij mezelf te houden is een lemniscaat te tekenen. In de ene lus plaats ik mezelf en in de andere lus de ander. Op deze manier blijf ik in contact met de ander en raken onze energieën elkaar niet meer. En voel ik mij na afloop niet leeg. Werkt prima.

lemniscaat

Eigenwaarde

Het onderliggende probleem dat ik graag aardig geworden wil vonden, los ik op door alleen met die mensen om te gaan heb ik opgelost door inzichten die ik gekregen heb met de vrijheidskaarten.

Als jij ook deze verandering wil, neem dan contact met mij op.

Lieve groeten
Thea van Dijk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *