zwemmen met dolfijnen de dolfijn

Wat als je droom uitkomt …

Droom jij over het winnen van de loterij, zodat je vrij bent om te doen wat je wilt? Mijn vriendin wil naar Australië, mijn andere vriendin wil een kind, ik wil naar Hawaï en in de oceaan zwemmen met dolfijnen. Ook wil ik een plek waar ondernemers bij elkaar komen en van elkaar leren.

Zodra ik deze wensen opschrijf voel ik mij vrolijk worden.

Het is leuk om te bedenken wat ik allemaal wil. Doe jij dit weleens? Je dromen opschrijven? Mijn ervaring is, dat als ik de wens in mijn hartstreek voel, de wens uitkomt.

Voel jij je droom in je hart?

Het hoe van mijn droom behalen, laat ik los. Ik maak een Vision Board van mijn droom en zet deze neer op een zichtbare plek.

Het lijkt wel of ik nu de kansen herken en de juiste mensen op mijn pad krijg. Het juiste boek met inspiratie komt voorbij, er is een televisie programma over mijn onderwerp. Het zijn allemaal aanwijzingen dat ik richting mijn doel ga.

Zolang ik vol energie en enthousiast ben, weet ik dat ik op de goede weg ben. Soms voel ik mij overspoeld, zie ik door de bomen het bos niet meer. Dat is een moment voor rust. Even afstand nemen. Ik mag keuzes maken:

 • opschrijven wat er in mijn hoofd zit
 • prioriteiten aangeven
 • bepalen wat ik zelf wil doen
 • bepalen wie mij kan helpen
 • schrappen van (onproductieve) acties
 • Het resultaat

  Soms lijkt mijn wens niet uit te komen. Daarom zeg ik bij elke wens ‘dit of iets beters’.
  Bijvoorbeeld: mijn doel was een marketing-training te volgen. Deze lag ver boven mijn budget. Door allerlei stappen die ik genomen heb, om heel andere redenen, heb ik een ondernemingscursus gedaan speciaal gericht op vrouwen. Ondernemen vanuit vrouw-zijn. Veel geleerd en financieel binnen mijn budget gebleven.

  Koffie drinken?

  Ik vind het leuk om je dromen te leren kennen. Bel je mij om af te spreken?

  Lieve groeten
  Thea van Dijk
  Ps Mijn telefoonnummer is 0168-336733

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *