bevoorrecht geld en geluk

Wat als je bevoorrecht zijn zelf kan creëren?

De zon schijnt, het wordt vandaag 27 graden, ik heb bodembedekkers gekocht voor in de tuin en nu zit ik met een geroosterde boterham en een latte in de tuin. Ik voel me bevoorrecht.

Ik realiseer mij dat ik dit zelf gecreëerd heb. De lessen van Abraham Hicks werpen zijn vruchten af. Het affirmeren met de MIR-methode zorgt dat ik opensta voor geluk. Ik geniet van mijn leven.

Mijn jeugd was zwaar. Het grootste geschenk aan mezelf was uit huis gaan. Ondanks de zwaarte van mijn jeugd was er ook veel liefde, respect voor elkaar, saamhorigheid, een tuin van ontdekken en groei.

De volgende jaren ben ik bezig geweest met het verwerken van mijn jeugd. Daarna kwam een periode van rust en leven opbouwen. Ik werkte als verpleegkundige, ging trouwen, kocht ons eerste huis, kreeg een kind. Daarna kwam een periode van bezinning en ziekte. Ruim 10 jaar ben ik uit het arbeidsproces geweest. Ik ging weer werken in de zorg, maar dit was het niet meer voor mij.

Mijn eerste bedrijf zette ik op. Zonder de ballast van mijn jeugd, dacht ik dat ik uit de overlevingsstand was, maar het ondernemen bleek een versnelde persoonlijke groei cursus te zijn en langzaam ging ik over in de leefstand.

Hier ontstond geluk.online uit. Een heerlijke coach-onderneming waar ik al mijn enthousiasme en geleerde lessen in kan delen. Ik mag klanten inspireren om net als ik een leven te creëren waarin zij zich bevoorrecht voelen met meer dan voldoende financiële middelen, sociaal netwerk en vooral blij zijn met zichzelf.

Wil jij weten of parttime ondernemen voor je is weggelegd? Maak gerust een afspraak voor een gratis gelukgesprek.

Lieve groeten
Thea van Dijk

Verder lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *