geluk schilderen

Wat is geluk?

Voor mij is geluk omringd te zijn met mensen waarvan ik houd, die mij waarderen, waar ik lol mee heb en op kan steunen als ik het even moeilijk heb. Geluk is voor mij ook in het zonnetje zitten met een boek en iets lekkers te drinken. Geluk is voor mij genieten van de groene omgeving waar ik woon, mooie edelstenen zien en vasthouden. Geluk is de stad in gaan en kleding kopen. Een schilderij maken of het resultaat goed is of niet.

Wat is voor jou geluk?

Hoe ziet een geluksmoment er voor jou uit? Heb je één soort geluk of ken je meerdere momenten van geluk?

Is je geluk afhankelijk van anderen? Of ervaar je geluk als je omringd bent met dieren, kinderen, bos, water, strand?

Zit geluk in je of ligt geluk buiten je?

Als ik niet lekker in mijn vel zit, dan kan ik nog zoveel aardige mensen om mij heen hebben, ze irriteren mij allemaal.

Voor mij is geluk hoe ik mij voel. Zodra ik mij gelukkig voel, geniet ik van mijn relaties en omgeving. Dan geniet ik van wat ik doe.

Ik kan gaan winkelen en kleding kopen, maar als ik me boos voel, zal ik niet zo genieten dan als ik mij goed voel. Voor mij ligt geluk in hoe ik mij voel.

Geluksmomenten vermeerderen

Van Abraham Hicks heb ik heel bewust geleerd om deze geluksmomenten te vermeerderen. Met als gevolg dat ik een magneet ben geworden voor geluk, een soort Guus Geluk dus.

Deze lessen heb ik omgezet en de workshop Creëer Toekomstig Geluk is hier er een van. Wil je meedoen en opmerkzaam leren zijn op je geluksmomenten? Wil je meedoen met de workshop Creëer Toekomstig Geluk om je geluk te vermeerderen en ervaren wat dit je oplevert?

Schrijf je vandaag nog in.

Lieve groeten
Thea van Dijk

PS Nodig je vriendinnen uit om mee te doen, zodat we allemaal een Guus Geluk worden.

Verder lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *